zaterdag, 24. januari 2009 - 21:52

Peter R. de Vries op de vuist met Steve Brown

Amsterdam

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries heeft zaterdagmiddag aangifte gedaan tegen ex-drugsbaron Steve Brown. Deze zou hem mishandeld hebben voor een verkeerslicht in Amsterdam Buitenveldert.

Brown verklaard echter dat hij door De Vries werd uitgedaagd omdat deze hem zou filmen vanuit zijn auto. Toen De Vries voor een verkeerslicht stopte wilde hij verhaal halen en liep het uit op een handgemeen tussen beide mannen.

Volgens de Vries werd hij plotseling aangevallen door Brown terwijl hij in zijn auto zat en zich niet kon verweren door de veiligsheidgrodel die hij droeg. Brown publiceerde vandaag op zijn website een filmpje waarin duidelijk te zien is dat De Vries buiten zijn auto staat op het moment van de schermutseling.

Een 'bodyguard' en niet een omstanders, zoals De Vries verklaarde, zou de programmamaker ontzet hebben. De Vries en Brown liggen al jaren met elkaar overhoop. Al eerder viel Brown de man, die hem als drugscrimineel ontmaskerde, op straat aan.

Beide mannen raakten gewond bij de vechtpartij. De Vries liep letsel op aan zijn kaak, Brown bezeerde een oog. Zowel Brown als De Vries hebben zaterdag aangifte gedaan van de mishandeling.
Categorie:
Tag(s):