donderdag, 9. april 2009 - 13:52

Polikliniek Utrecht Vleuterweide feestelijk geopend

Utrecht

St. Antonius Ziekenhuis Polikliniek Utrecht Vleuterweide is woensdag officieel geopend. Polikliniek Utrecht Vleuterweide is de nieuwe naam en locatie van de Polikliniek Mesos Leidsche Rijn, die tot eind maart in Veldhuizen was gevestigd. Door deze verhuizing kunnen patiënten in Vleuten beter worden geholpen.

Ook poliklinische zorg is nu beter bereikbaar. Op verwijzing van de huisarts kunnen patiënten een afspraak maken met de kinderarts, gynaecoloog, internist, orthopeed, keel-, neus- en oorarts, reumatoloog, revalidatiearts en uroloog. Binnenkort starten ook spreekuren van de dermatoloog, maag-darm-leverarts, neuroloog en plastisch chirurg.

Peter Faasen, manager Transmurale Centra: 'Bezoekers kunnen nu op de fiets naar de dokter. De polikliniek is uitstekend te bereiken. Het ligt midden in de wijk langs een busbaan, vlakbij het spoor en een parkeerterrein. We merken dat patiënten het prettig vinden als de polikliniek in hun eigen woonomgeving is. Daarom proberen we zo veel mogelijk patiëntenzorg dicht bij huis te bieden.'
Provincie:
Tag(s):