dinsdag, 2. juni 2009 - 18:07

Politie betrekt hondenbezitters in onderzoek

Rotterdam

De politie gaat vanaf woensdag ongeveer 200 hondenbezitters benaderen in het kader van het onderzoek naar het overlijden van een 20-jarige man aan de Maeterlinckweg. Het zijn officiële bezitters die in het postcodegebied wonen. Ze krijgen een brief op de deurmat.

Op 10 februari 2009, omstreeks 19.30 uur, werd op het fietspad langs de Maeterlinckweg in Rotterdam, het levenloze lichaam aangetroffen van een 20-jarige jongeman. Dit slachtoffer bleek door een misdrijf om het leven te zijn gekomen.

Golden Retriever
Naar aanleiding van dit misdrijf werd onmiddellijk een groot politie-onderzoeksteam onder de naam TGO Vrijenburg geformeerd. Gedurende het onderzoek bleek dat, nagenoeg op het moment van het misdrijf, een vrouw haar hond, een Golden Retriever, nabij de plek van het misdrijf, aan het uitlaten was. Deze hond droeg aan zijn halsband een rood knipperend licht.

Belangrijke informatie
Deze vrouw kan voor het onderzoek over belangrijke informatie beschikken en het onderzoeksteam wil graag met deze vrouw in contact komen. Zij kan contact opnemen met TGO Vrijenburg via 0900-8844 (lokaal tarief).
Provincie:
Tag(s):