maandag, 18. mei 2009 - 16:35

Politie neemt harddrugs en GSM's in beslag

Tegelen

In Tegelen zijn zaterdagmiddag in een woning aan de Betouwstraat vier mensen aangehouden, waarvan er drie in verzekering zijn gesteld op verdenking van het in bezit zijn van harddrugs. Tevens nam de politie enkele mobiele telefoons en een geldbedrag in beslag.

De eerste verdachte, een 33-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd zaterdagmiddag op straat bij een controle betrapt met een tas waarin onder andere 400 gram harddrugs, een groot geldbedrag en vier gsm's zaten verstopt. De 33-jarige verdachte is hierop aangehouden en in verzekering gesteld.

Naar aanleiding van de eerste aanhouding heeft er een huiszoeking plaatsgevonden. Hierbij werden nog eens 5,6 kilo harddrugs, enkele gsm's en wederom een groot geldbedrag aangetroffen. Tevens waren er drie mensen in de woning aanwezig welke alle drie zijn aangehouden en verhoord. Een 36-jarige man en een 28-jarige vrouw uit Tegelen zijn na het verhoor in verzekering gesteld. Een 27-jarige vrouw, eveneens uit Tegelen, is na haar verhoor in vrijheid gesteld.

Alle drugs zijn inbeslag genomen en tegen de verdachten zal proces-verbaal worden opgemaakt.
Provincie:
Tag(s):