maandag, 25. mei 2009 - 15:24

Politie onderzoekt branden in Midden-Limburg

De politie in Midden-Limburg stelt een onderzoek in naar twee branden die afgelopen weekend hebben gewoed in Montfort en Nederweert. Zij vermoedt dat beide branden zijn aangestoken. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan.

In de nacht van zondag op maandag heeft er in Montfort brand gewoed aan de achterkant van een woning aan de Vinkesteeg. Omstreeks half twee kwam er een melding binnen van de brand waarna agenten direct poolshoogte namen. Ter plaatse bleek dat de bewoners al uit de woning waren. Zij werden opgevangen door ambulancepersoneel, maar waren niet gewond. De brandweer heeft de brand geblust. De achterdeur van de woning raakte zwaar beschadigd.

Ook in Nederweert is brandstichting vermoedelijk de oorzaak van een caravanbrand aan de Genestraat op zondagochtend. Nadat de politie de melding heeft gekregen rond 2.35 uur heeft zij de bewoners van de woning uit bed getrommeld. De brandweer wist de brand te blussen. De caravan stond op de oprit bij het huis geparkeerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de branden.
Provincie:
Tag(s):