zondag, 5. juli 2009 - 23:31

Politie onderzoekt steekpartij

Uitgeest

Politieagenten stelden omstreeks 04.20 uur, na een melding dat er een vechtpartij was op het kermisterrein aan de Dokter Brugmanstraat direct een onderzoek in.

Op het terrein troffen zij twee jongemannen, waarvan er een diverse steekwonden had. Het slachtoffer, een 26-jarige inwoner van Heemskerk, liep samen met vrienden toen zij werden uitgescholden door een groepje bestaand uit ongeveer vijf personen.

Toen de Heemskerker vroeg of dit nou nodig was, kwam de groep in actie en omsingelde hem. Hij kreeg diverse klappen en trappen. Daarnaast werd een stekende beweging naar hem gemaakt, waarna de man wist te vluchten. Het slachtoffer bleek enkele keren gestoken te zijn en was gewond geraakt aan zijn schouder. Hij is door ambulancepersoneel overgebracht naar een ziekenhuis.

Twee van de verdachten, blanke jongemannen van ongeveer 20 jaar oud, droegen een pet, een van hen had een stevig postuur.

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het incident of mogelijk andere informatie hebben om de politie te helpen in het onderzoek. Zij worden verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):