maandag, 6. april 2009 - 21:31

Politie op zoek naar brokkenpiloot

Dordrecht

De politie in Dordrecht is op zoek naar een onbekende automobilist die op 3 april op de Wijnstraat tegen twee auto’s heeft aangereden en vervolgens met onbekende bestemming is weggereden.

Rond 02.10 uur reed de bestuurder eerst een Citroën XM aan waarbij deze auto op een stoep terechtkwam en waarbij het linker achterwiel afbrak. Vervolgens raakte hij een Peugeot die een deuk aan de rechterzijde opliep en een gat in een band.
Door de klap bestaat het vermoeden dat het onbekende voertuig zelf zwaar beschadigd moet zijn en niet veel verder dan een paar straten heeft kunnen rijden. In de directe omgeving van de Wijnstraat werd echter niets aangetroffen.
Uit onderzoek is gebleken dat de aanrijdende auto een zwarte (Magic Black) Mitsubishi Colt van bouwjaar 2005-2008 moet zijn geweest. De politie komt graag in contact met de bestuurder van deze auto. Ook mensen die een beschadigde zwarte Mitsubishi Colt in hun omgeving hebben of iemand kennen en die een dergelijke beschadigde auto in bezit heeft, wordt gevraagd te contact op te nemen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844 (lokaal tarief) en vragen naar de Surveillancedienst in district I.
Provincie:
Tag(s):