woensdag, 29. april 2009 - 15:50

Politie op zoek naar identiteit slachtoffer

Amersfoort

De politie is naarstig op zoek naar de identiteit van een onbekende man die op zaterdag 25 april, kort voor 23.00 uur, in de nabijheid van Station Schothorst voor een aanstormende trein sprong. De man overleed ter plaatse en werd overgebracht naar het mortuarium. Ondanks uitgebreid rechercheonderzoek is het de politie nog niet gelukt om de identiteit van het slachtoffer vast te stellen.

Het signalement van de onbekende man luidt:

- blank, donker golvend haar, vermoedelijk ouder dan 25 jaar, een gezet postuur en gegeven de schoenmaat 45 waarschijnlijk 1.80 meter of iets langer.

De man droeg een T-shirt in de kleuren zwart/grijs met twee strepen over de mouw van het merk Avanti XL, zwarte sportschoenen van het merk Asics, en een zwarte trainingsbroek merk Dutchy XL.

De man droeg een zilverkleurig horloge en had op zijn linkerpols pleisters die kruislings over elkaar heen waren geplakt.

De politie verzoekt personen die menen deze onbekende man te herkennen contact op te nemen met het politiedistrict Eemland zuid via het telefoonnummer 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):