woensdag, 18. februari 2009 - 13:23

Politie opent klopjacht op overvaller kapsalon

Almere

De politie is sinds dinsdagmiddag met man en macht op zoek naar de voortvluchtige verdachte van een overval op een kapsalon in Almere Haven. De man, waar de politie naar op zoek is, heeft dinsdagmiddag een kapsalon aan het Binnenhof overvallen waarbij hij twee vrouwen ernstig heeft mishandeld. Dit meldt de politie woensdag 18 februari.

De man heeft het aanwezige personeelslid, een 47-jarige vrouw uit Almere, en een klant, een 68-jarige vrouw uit Almere, ernstig mishandeld. Beide vrouwen zijn hierbij dusdanig gewond geraakt dat zij zich voor hun verwondingen moesten laten behandelen door een arts.

Dinsdag 17 februari rond kwart voor twee stapte een man de kapperszaak binnen. Op dat moment waren een medewerker en een klant aanwezig. De man bedreigde met een onbekend wapen de beide vrouwen. Door nog onbekende oorzaak werd de man agressief en mishandelde hij beide vrouwen die hierbij verwondingen opliepen.

SMS-Alert
De man vluchtte hierop de zaak uit en begaf zich te voet in onbekende richting. Snel na de melding was de politie ter plaatse waarbij direct een SMS-Alert is uitgezonden met het signalement van de verdachte.Meerdere eenheden hebben de omgeving rondom het Binnenhof in Almere Haven grondig onderzocht op zoek naar de verdachte.
Provincie:
Tag(s):