donderdag, 22. januari 2009 - 15:44

Politie 'pakt' 7500ste sms-Alert aanmelder

Lelystad

Politie Flevoland heeft de 7500ste aanmelder van sms-Alert te pakken! De kersverse sms-Alert ontvanger, die woonachtig is in Lelystad, registreerde zich op woensdag 21 januari om 10.05 uur als extra paar ogen en oren van de politie Flevoland.

Met het versturen van een sms’je als ontvanger van sms-Alert politie Flevoland, viel de gelukkige automatisch in de prijzen.

Het korps behaalt met 7500 ontvangers een mijlpijl en kan een beroep doen op 7500 extra ogen en oren in de provincie. Politie Flevoland heeft voor de aanmelder een mooie gsm, een prepaidkaart met beltegoed en een goodybag klaar liggen.

De kersverse sms-Alert ontvanger krijgt ook een compleet verzorgde kennismakingsdag aangeboden bij de politie Flevoland. Een bezoek aan de regionale meldkamer en het IBT-trainingscentrum waarbij de winnaar zelf actief mee kan doen, maken deel uit van de beloning. Politie Flevoland is nu op jacht naar de 10.000ste aanmelder die ook een verrassingspakket tegemoet kan zien waaronder een stoere gsm met prepaidkaart.

Aanmelden voor sms-Alert doe je door te sms’en naar 8844 onder vermelding van pfvl postcode en huisnummer.

Kijk ook op de website www.politie.nl/flevoland klik de link sms-Alert.
Provincie:
Tag(s):