maandag, 6. april 2009 - 21:35

Politie vindt lichaam overleden man en houdt "inbrekers" aan

Den Haag

In een woning aan de Lindestraat vond de politie zondagavond rond tien voor acht het lichaam van een overleden man. Nadat het lichaam van de overleden man was gevonden, startte de politie direct een onderzoek naar de doodsoorzaak.

Ook deed de technische recherche onderzoek in de woning, en werden omwonenden geïnformeerd. De politie heeft de identiteit van de man inmiddels vastgesteld, maar kon nog niet alle familieleden informeren. Rond middernacht werd het onderzoek gestaakt, en verzegelde de politie de woning.

In de nacht van zondag op maandag om even voor half twee meldden oplettende omwonenden bij de politie dat zij geluiden hoorden in de verzegelde woning. Politieagenten troffen een 37-jarige man in de woning aan en hielden hem aan. Hij had aan de achterzijde van de woning een ruit ingegooid. In de voortuin stond een 28-jarige vrouw; ook zij werd aangehouden.

Onbevestigde bronnen melden dat de man, die in het huis van een vriend aanwezig was, een natuurlijke dood zou zijn gestorven. De zogenaamde inbrekers zouden de bewoners van het huis zijn.
Provincie:
Tag(s):