maandag, 20. juli 2009 - 21:55

Politie vindt lijk in water

Woerden

Het aantreffen van persoonlijke goederen leidde op maandagavond 20 juli tot de vondst van het stoffelijk overschot van een vrouw. In de avond troffen twee jongens meerdere persoonlijke spullen in de struiken aan langs het spoor aan de Houttuinlaan.

De jongens vonden dit vreemd en liepen naar het politiebureau. Bij het politiebureau zagen zij twee agenten staan en vertelden hun bevindingen. De agenten waren twee verdachten aan het overbrengen en zegden toe op de locatie te gaan kijken.

Kort daarna ging een agent naar de aangegeven plek. Daar trof hij inderdaad de door de jongens omschreven spullen aan. Bij verder onderzoek in de omgeving trof hij in een sloot het stoffelijk overschot van een vrouw aan. Door de brandweer is het stoffelijk overschot op de kant gebracht. De politie heeft wel een sterk vermoeden om wie het gaat, maar wil dat eerst met 100 % zekerheid vaststellen.

Daar nog niet duidelijk is hoe de vrouw om het leven is gekomen, is de recherche een onderzoek gestart. Daarvoor komt de politie graag in contact met de twee jongens die de goederen hadden aangetroffen. Aan hen wordt verzocht contact op te nemen met politie van district Rijn & Venen op telefoonnummer 0900-8844 of zich te melden bij het politiebureau aan de Houttuinlaan in Woerden.
Provincie:
Tag(s):