zondag, 19. juli 2009 - 11:51

Politie zoekt getuigen gewapende overval Eindhoven

Eindhoven

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval op een winkel aan het Sint Trudoplein op zaterdagmiddag rond 16.15 uur. Op dat tijdstip kwam een gemaskerde man de winkel binnen en bedreigde de caissière met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. De man eiste geld.

Met een buit van enkele honderden euro's vluchtte de dader de winkel uit. Uit buurtonderzoek van de politie is gebleken dat de man waarschijnlijk via de Strijpsestraat, de Passaat en de Frederiklaan richting de Bomenbuurt (Plataanlaan en omgeving) is gevlucht. Het signalement van de dader:

- 1.70 meter groot en had een normaal postuur. De man was geheel in het zwart gekleed. Hij droeg een trainingsbroek en een trainingsjack en had een zwarte doek of sjaal om het hoofd gewikkeld. Hij droeg verder witte gympen en een rode pet.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de overval of mensen die de man hebben gezien op zijn vluchtroute. Zij kunnen zich melden bij de recherche via het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):