maandag, 15. juni 2009 - 20:48

Politie zoekt getuigen van aanranding vrouw

Hoevelaken

Op de Horstweg in Hoevelaken is in de nacht van afgelopen vrijdag 12 op zaterdag 13 juni een 24-jarige vrouw aangerand. De politie is naar aanleiding daarvan een onderzoek begonnen en roept eventuele getuigen op te reageren.

Het slachtoffer reed die avond even voor middernacht op de fiets naar huis en werd volgens haar zeggen op de Horstweg door een tot dusver onbekende man van haar fiets getrokken en betast. De vrouw was daarbij verder met de schrik vrij gekomen.

De dader zou een man zijn van tussen de 20 en 30 jaar met een stevig, gespierd postuur en donker, gemillimeterd haar. Hij zou een licht getinte huid hebben en had volgens het slachtoffer grote ogen. Verder zou de man een spijkerbroek en een donker vest met capuchon gedragen hebben.

De plaats waar het voorval zich had voorgedaan, is een doodlopende weg met enkele woningen waar vaker door buurtbewoners honden worden uitgelaten. Volgens de politie is het zeer wel mogelijk dat er getuigen zijn geweest van het voorval, of dat passanten kort voor of na het incident wellicht de dader hebben gezien.
Provincie:
Tag(s):