donderdag, 9. april 2009 - 10:03

Pool neergestoken door collega

Urk

Donderdagochtend raakte een Poolse werknemer van een visverwerkingsbedrijf zwaargewond toen hij door een collega werd neergestoken. De man is in zorgwekkende toestand opgenomen in een ziekenhuis in Zwolle. Dit heeft de politie donderdag 9 april bekendgemaakt.

De 31-jarige verdachte vluchtte na het steekincident maar is inmiddels aangehouden en ingesloten. De recherche van District Noord heeft de zaak in onderzoek.

Rond 06.15 uur werd het slachtoffer om nog onduidelijke redenen neergestoken.Wat zich heeft afgespeeld en voorgedaan wordt door de recherche onderzocht. Het incident gebeurde op de werkplek in een visverwerkingsbedrijf aan het Amsteldiep.

De verdachte maakte zich uit de voeten en vluchtte naar zijn woonplaats Lemmer. Daar meldde hij zich aan een politiebureau waarna hij werd gearresteerd en overgebracht naar het politiebureau Emmeloord.

Het slachtoffer werd met ernstig borstletsel overgebracht en opgenomen in een ziekenhuis in Zwolle. Zijn toestand wordt omschreven als zorgwekkend. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.
Provincie:
Tag(s):