vrijdag, 31. juli 2009 - 8:59

"Pretparken te duur"

"Pretparken zijn te duur" is een veel gehoorde kreet. Op internet zoeken mensen daarom massaal naar pretpark korting acties voor bijvoorbeeld De Efteling, Walibi World, Dolfinarium, etc.

Uit diverse actuele onderzoeken en krantenartikelen blijkt dat Nederlanders minder naar het buitenland op vakantie gaan en meer tijd doorbrengen in hun eigen land. Echt geld besparen doe je door thuis te blijven, maar om toch het gevoel van vakantie te beleven kiezen veel mensen voor een dagje pretpark of paar dagen verblijven in een attractiepark. Maar een dagje naar een attractiepark kost met een paar kinderen al gauw meer dan honderd euro.

Dagelijks vinden duizenden mensen kortingacties voor diverse pretparken op KortingKaartjes.nl. De website verzamelt alle aanbiedingen voor attractieparken. Mensen besparen zo fors op de toegangsprijs van een pretpark. Ook staat de website bol van de aanbiedingen voor hotel en bungalowpark arrangementen bij attractieparken. Een gezin met 4 personen bespaart al gauw ruim honderd euro op een korte pretpark vakantie.
Categorie:
Tag(s):