vrijdag, 13. februari 2009 - 9:11

PSV en AZ trainen achter gesloten deuren

(Elfvoetbal) Net als zijn collega Louis van Gaal daags voor een wedstrijd vaak doet, traint ook Dwight Lodeweges met PSV vandaag achter gesloten deuren. De interim-trainer van de Eindhovenaren zal in de besloten sessie zijn elftal proberen te prepareren op de belangrijke topper in de Lichtstad, die morgenavond op het programma staat.

Zo zou Lodeweges willen testen met de centrale spitspositie. Door de schorsing van Ola Toivonen, die twee duels moet toekijken, zal Danny Koevermans hoogstwaarschijnlijk in de punt van de aanval plaatsnemen.

PSV kan vanwege de interlands van afgelopen woensdag alleen vandaag met een volledige selectie trainen. De technische staf van de landskampioen verwacht vanmiddag de tien internationals om 14.30 uur op het veld van het Philips Stadion. De Chinese aanwinst Zhou Haibin heeft nog een conditionele achterstand en maakt daarom normaal gesproken geen deel uit van de wedstrijdselectie.

Bij AZ staan vanochtend alle dertien uitgevlogen internationals van de A-selectie normaal gesproken ook weer op het veld.
Categorie:
Tag(s):