vrijdag, 27. maart 2009 - 14:00

Q-musicluisteraar zet Vliegende Studio aan de grond

Na ruim 240 uur is het Richard Ophuizen uit Wijk bij Duurstede gelukt om de Vliegende Studio aan de grond te zetten.

Hij wist de laatste drie vragen goed te beantwoorden en wint daarmee 25.000 euro!

Het zag er naar uit dat de Vliegende Studio gisteren al aan de grond zou komen. Tot twee keer toe stond het grote gevaarte op 1 meter, maar de beslissende vraag werd fout beantwoord en dus ging de studio een meter omhoog. Maar vanochtend is het dan toch gelukt!

Gijs Staverman en Jeroen van Inkel zaten sinds 17 maart in de Vliegende Studio en ieder uur kreeg een luisteraar een vraag. Bij een juist antwoord ging de Vliegende Studio een meter naar beneden en bij een fout antwoord een meter omhoog.

Na het juist beantwoorden van de laatste vraag is Richard gelijk in de auto gestapt om de kraan te bedienen waarmee de studio op de grond werd gezet en kreeg vervolgens 25.000 euro overhandigd.

Iedere dag maakten Gijs en Jeroen hun radioprogramma vanuit het grote gevaarte en daarnaast ontvingen ze bijzondere gasten zoals Annemarie Jorritsma, Nikki, Milow en Racoon.

Ze werden iedere ochtend op een bijzondere manier gewekt. Naast een fanfare, draaiorgel en een doedelzak stond ook Henny Huisman met een toeter voor de Vliegende Studio.

De Vliegende Studio hing aan een kraan op de Grote Markt in het stadshart van Almere. Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm,
100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.
Provincie:
Tag(s):