vrijdag, 9. januari 2009 - 14:44

Quinty Trustfull gaat 'Battle of the stars' presenteren

Amsterdam

Wat krijg je als je twee bekende Nederlanders één week de tijd geeft om keihard te trainen voor een wedstrijd in een sport die hen niet eigen is? Een uitdagend sportspektakel! 'Battle Of The Stars', is de naam van deze nieuwe show bij RTL die gepresenteerd wordt door Quinty Trustfull.

Elke week maken twee BN'ers zich op voor een pittige competitie in steeds een andere sport, zoals wielrennen, paardrijden, hardlopen, zwemmen, schaatsen, hockey, judo en tennis. En dat doen ze niet alleen, want om topprestaties te leveren worden de BN'ers tijdens hun voorbereidingen fanatiek gecoacht door bekende sportgrootheden.

In de eerste aflevering gaan presentatrices Anita Witzier en Nikkie Plessen de strijd met elkaar aan in het zwembad. Anita Witzier krijgt hierbij Marleen Veldhuis als coach toegewezen. Nikki Plessen zal onder leiding van Inge de Bruin de juiste slag onder de knie proberen te krijgen. De kandidaten spelen overigens niet alleen voor de eer en de lol, maar ook voor een Nederlandse sportvereniging die zij steunen.
Categorie:
Tag(s):