maandag, 2. februari 2009 - 14:52

Radio Loep op zoek naar nieuwe naam

Tynaarlo

Radio Loep is maandag 2 februari van start gegaan met de eerder aangekondigde campagne om de eigen naam te veranderen. Niet alleen intern broedt de lokale omroep van Tynaarlo op een nieuwe naam, ook roept de radiozender de luisteraars op om mee te denken.

Onder de deelnemers verloot Loep een Irischeque van € 50, die beschikbaar wordt gesteld door de VVV’s van Zuidlaren, Vries en Paterswolde. Daarnaast mag de winnaar van de cheque een uur lang zijn of haar favoriete plaatjes draaien in een nog vast te stellen uitzending van Loep.

Degenen die een leuke nieuwe en toepasselijke naam verzinnen, wordt verzocht deze voor 1 maart te sturen naar Radio Loep, Postbus 4, 9765 ZG Eelde, of te mailen naar radioloep@radioloep.nl. Belangrijk is dat deelnemers hun contactgegevens vermelden bij hun inzending.

De winnaar wordt in april bekend gemaakt. Op 1 september, bij de start van de nieuwe programmering, volgt de daadwerkelijke invoering van de nieuwe naam. Tot die tijd gaat Loep eerst nog hard aan de slag met onder meer het maken van nieuwe jingles en een nieuw beeldmerk.

Radio Loep vond het hoog tijd om van naam te veranderen. De huidige naam, die staat voor Lokale Omroep Eelde Paterswolde, dateert nog van voor de gemeentelijke herindeling en doet geen recht aan het feit dat Loep inmiddels de omroep is van de gehele gemeente Tynaarlo.
Provincie:
Tag(s):