maandag, 31. augustus 2009 - 22:00

Radio Loep wordt Tynaarlo Lokaal tijdens corso uitzending

Eelde

Radio Loep zal evenals in voorgaande jaren weer uitgebreid verslag doen van het Eelder Bloemencorso. Dit gebeurt met een maar liefst 26 uur durende marathonuitzending, die begint op vrijdag 4 september om 08.00 uur. De eerste vier uren van de uitzending zullen de laatste zijn onder de naam Radio Loep. Vanaf 12.00 uur gaat de omroep verder onder de nieuwe naam Tynaarlo Lokaal. Op zaterdagmorgen om 10.00 uur hervat Tynaarlo Lokaal de normale programmering.

Tijdens de marathonuitzending zullen de reporters van Tynaarlo Lokaal veel interviews afnemen op diverse locaties. Mensen uit de verschillende wijken die op vrijdag 4 september hun praalwagens voorzien van bloemen, zullen de luisteraars voorzien van achtergrond informatie. Luisteraars van Tynaarlo Lokaal krijgen zo een goed beeld van wat er achter de schermen gebeurt. De toehoorders kunnen zelf ook een bijdrage leveren aan de uitzending. Zo kunnen ze verzoekplaten aanvragen om vrienden, kennissen en corsowijken een hart onder de riem te steken.

Het aanvragen van een verzoekplaat is mogelijk via het telefoonnummer 050 309 11 23. Tijdens de uitzending is de studio van Tynaarlo Lokaal geopend voor het publiek. Belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje achter de schermen te nemen. De studio is te vinden aan de Bähler Boermalaan 4 ( Ons Dorpshuis), te Paterswolde. Tynaarlo Lokaal is te ontvangen via 105.9 FM ( Eelde / Vries) 107.4 FM ( Zuidlaren) of in de hele gemeente op 105.5 via de kabel. Tevens is het mogelijk de uitzending via het internet te beluisteren.
Provincie:
Tag(s):