vrijdag, 4. december 2009 - 10:43

RAI verandert deze kerst in betoverende kerststal

Amsterdam

Amsterdam RAI maakt zich op voor het ware kerstspektakel Apassionata. Van 25 tot en met 29 december zal de RAI omgetoverd worden tot een sfeervolle kerststal, waarin meer dan 40 paarden en hun ruiters het romantische liefdesverhaal 'Charm of Freedom' symboliseren. De voorstellingsreeks wordt met twee extra shows verlengd en is nu ook nog op 28 en 29 december in de RAI te bewonderen.

Het ware kerstgevoel met lichtjes in de bomen, kersttentjes, gezelligheid, entertainment en familie om je heen. Men beleeft het allemaal tijdens de magische nieuwe show van Apassionata — Charm of Freedom.

Apassionata staat dit jaar in het teken van de liefde! Veertig paarden van zes verschillende rassen symboliseren het liefdesverhaal van de personages Sam en Claire. Naast dans en zang van het liefdespaar zal Sam in de show een bijzondere act laten zien met zes paarden tegelijk. Claire heeft tevens een primeur waarbij ze als tissue acrobaat een magische artistieke act in de lucht opvoert terwijl paarden onder het doek figuren maken.
Categorie:
Tag(s):