donderdag, 7. mei 2009 - 17:46

Rammstein op 6 december 2009 in GelreDome

Arnhem

Afgelopen maandagavond kondigde Rammstein het al aan op hun website: de internationaal succesvolle Duitse rockband gaat weer op tournee! En ook GelreDome wordt hierbij niet overgeslagen. Op zondag 6 december 2009 staat Rammstein in het grootste theater van Nederland.

Meer details over de officiële voorverkoop volgen later. Koop géén kaarten via niet-officiële voorverkoopkanalen. De geldigheid van deze kaarten kan niet door concertorganisator Mojo worden gegarandeerd.

Het is de tweede keer dat Rammstein in GelreDome speelt. De band trad in juni 2002 ook al op in GelreDome, toen met de Nederlandse band Within Temptation en Dreadlock Pussy in het voorprogramma. Wie Rammstein op 6 december meeneemt, is nog niet bekend.

Ook dit keer verzorgen Rammstein weer een geheel eigen show in GelreDome. Compleet met vele special effects, bizarre verkleedpartijen, theater, rook, vlammenwerpers en andere vurige showelementen, staat GelreDome op zondag 6 december 2009 geheel in het teken van het altijd grootse en extravagante spektakel dat Rammstein biedt.

Kaartverkoop voor Rammstein start vrijdag 12 juni om 10.00 uur
Provincie:
Tag(s):