dinsdag, 27. januari 2009 - 9:32

Ramos: 'Proberen het beste uit Huntelaar te halen'

(Elfvoetbal) Voor Klaas-Jan Huntelaar is zijn verblijf bij Real Madrid nog niet het avontuur waar met name de achterban van de Koninklijke op had gehoopt.

De aanvaller, die in december voor vele miljoenen richting de Spaanse zon vertrok, heeft nog geen vaste plaats in het elftal van Real af kunnen dwingen. Coach Juande Ramos laat op de website van de Spaanse grootmacht weten zich geen zorgen te maken over zijn aanvaller. "Hij is net binnen gekomen bij deze club en moet zich nog aanpassen aan het team. We proberen het beste uit hem te halen."

Overigens is Huntelaar niet de enige Nederlander die in Madrid nog niet het beste van zijn spel heeft laten zien. Tegen Deportivo la Coruna werd Royston Drenthe bij zijn entree in het veld massaal uitgefloten door het Madrileense publiek. "Ik weet niet wat het publiek hiermee wil, maar het is belangrijk dat ze de spelers helpen om het vertrouwen in eigen kunnen te herstellen. Ik wil dan ook een dringend beroep doen op de fans om meer hartstocht te tonen richting onze spelers", aldus Ramos.
Categorie:
Tag(s):