woensdag, 7. oktober 2009 - 17:04

Rechercheteam zoekt scooterbestuurder Duiven

Duiven

Het TGO (team grootschalige opsporing), dat belast is met het onderzoek naar het misdrijf in Duiven waarbij een 89-jarige vrouw zeer ernstig gewond raakt, is op zoek naar een nieuwe getuige.

Het betreft een scooterbestuurder, die op vrijdagavond 18 september 2009 omstreeks 23.45 uur langs het Candea college in Duiven reed in de richting van de Parallelweg.

De bestuurder van de scooter was volgens getuigen een jongeman. De koplamp van deze scooter brandde niet en de bestuurder droeg geen helm maar een petje. Mogelijk kan deze getuige belangrijke informatie voor het onderzoek verschaffen.

Het slachtoffer verblijft nog steeds in zeer zorgelijke toestand op de intensive care van het Radboud ziekenhuis. Ze is niet aanspreekbaar. De politie gaat er vanuit dat de vrouw slachtoffer is geworden van een misdrijf. Wat er precies is gebeurd is nog steeds niet duidelijk. Het onderzoek van team, dat bestaat uit zo’n twintig rechercheurs, is erop gericht om daar zo snel mogelijk meer duidelijkheid over te krijgen.

Eerder berichtte het team al op zoek te zijn naar twee hardlopers. Deze joggende mannen hebben zich helaas nog niet gemeld. Zij liepen vrijdagavond 18 september 2009 rond middernacht op de Parallelweg in de richting van het Candeacollege en passeerden nabij de woning van het slachtoffer een paar meisjes die daar fietsten. Eén van de mannen droeg een geel hesje en de ander had een muts op. Als iemand weet wie deze mannen zouden kunnen zijn, dan hoort het team dit bijzonder graag.
Provincie:
Tag(s):