zondag, 16. augustus 2009 - 9:49

Recordaantal eerstejaarsstudenten in Delft verwacht

Delft

Tijdens de Ontvangstweek (OWee) in Delft wordt vandaag een recordaantal van 2300 aankomende eerstejaarsstudenten van de TU Delft en INHolland verwacht. De OWee is bedoeld om studenten kennis te laten maken met Delft en het studentenleven. Dit heeft de TU Delft laten weten.

Eddy Zoey
De OWee gaat op zondag 16 augustus traditioneel van start op de Beestenmarkt. Verschillende studentenbands zullen daar vanaf 18.00 uur hun beste beentje voor zetten. Op deze avond zijn alle Delftenaren welkom.

Woensdagochtend 19 augustus zal Eddy Zoey samen met Lange Frans voor alle OWee-deelnemers Het Grote Studenten Spektakel neerzetten. Het doel is om de faciliteiten van de TU Delft en INHolland op een frisse manier te presenteren. Gasten zijn onder meer de bekende Delftse hoogleraren Wubbo Ockels en Cees Dekker.

Afsluiting
Met een festival op het OWee Terrein wordt de introductieweek op donderdag 20 augustus afgesloten. Er zijn dan optredens van bekende artiesten als Van Velzen en Voicst. Met een OV- of campuskaart kunnen alle Delftse studenten gratis het OWee festival binnen.
Provincie:
Tag(s):