vrijdag, 20. februari 2009 - 9:37

Risicojongeren worden stuntman

Amsterdam

Negen jongeren van de straat krijgen van de Avro een keiharde opleiding tot stuntman van het grootste stuntteam van Europa. Het programma wordt gepresenteerd door Regina Romeijn. ,,Het is een mooi programma met bijzondere jongeren die me al op de eerste dag hebben geraakt met hun heftige verhalen. Ze hebben het niet makkelijk gehad in hun leven en moeten vechten om zich staande te houden. Er wordt veel van ze gevraagd, want ze moeten tot het uiterste gaan om te bewijzen dat ze dit echt willen,� aldus Romeijn.

Wie heeft er lef genoeg om van een gebouw te springen? Wie durft een brandend gebouw in? Wie kan zijn hoogtevrees overwinnen in de parachutestunt? In Risicojongeren worden negen jongens en meiden gevolgd die een maand lang wonen in een oude kazerne.

Dagelijks krijgen ze een bikkelharde training, want alleen dan kunnen ze hun doel bereiken. Het stuntteam Hammie de Beukelaer staat achter ze. Met opdrachten op spectaculaire locaties leren ze hen fysiek en mentaal wat er nodig is om een echte stuntman te worden. Maar de vraag blijft natuurlijk: hebben de jongeren genoeg in huis om hun doel te bereiken?
Categorie:
Tag(s):