donderdag, 28. mei 2009 - 8:24

Roosevelt Academy graduation

Middelburg

Vrijdag 29 mei studeert de derde lichting Roosevelt Academy bachelor studenten (Class of 2009) af.De ceremonie in de Nieuwe Kerk begint om 16.00 uur.

De toedracht wordt gegeven door Professor Arnoud Boot, hoogleraar Corporate Finance en Financiële Markten en director van het Amsterdam Center for Law & Economics aan de Universiteit van Amsterdam.

De studenten ontvangen hun diploma van de Universiteit Utrecht dat toegang geeft tot alle relevante masters programma’s in zowel binnen- als buitenland. Voor een lijst met een aantal voorbeelden van waar ze verder gaan studeren, zie http://www.roac.nl/roac/newslist.phtml?p=news&i=298

Roosevelt Academy is een internationaal honors college van Universiteit Utrecht, gevestigd in het oude Stadhuis van de Zeeuwse hoofdstad. De instelling die kleinschalig en intensief universitair onderwijs biedt ging in september 2004 van start.

Studenten volgen een breed Liberal Arts en Sciences programma waarin ze vakken van verschillende disciplines kunnen combineren. De maximale groepsgrootte van 25 studenten en een systeem waarbij elke student een persoonlijke tutor heeft, zorgt voor veel persoonlijk contact tussen docenten en studenten.
Provincie:
Tag(s):