woensdag, 21. januari 2009 - 21:41

Scheperziekenhuis blij met FC Emmen Speelkoffer

Emmen

FC Emmen heeft woensdagmiddag een Speelkoffer ter waarde van €25.000,- aangeboden aan de kinderafdeling van het Scheperziekenhuis in Emmen. De ingepakte Speelkoffer werd in het bijzijn van FC Emmen trainer Paul Krabbe en een aantal spelers door FC Emmen directeur Henk Eising en een cliniclown onthuld.

De Speelkoffer in ontwikkeld door CliniClowns en kent vele interactieve functies voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 16 jaar. Het is dan ook een vernieuwende manier van cliniclowneske afleiding en plezier voor kinderen in ziekenhuizen en zorginstellingen. De Speelkoffer is speciaal ontwikkeld om afleiding en plezier te bieden op die momenten dat de CliniClowns niet fysiek aanwezig zijn.

Stichting CliniClowns Nederland biedt kinderen met een ziekte en/of handicap afleiding en plezier. De CliniClowns laten hen weer even baas zijn over hun eigen situatie. Momenteel spelen meer dan 60 speciaal opgeleide professionele CliniClowns in 110 ziekenhuizen en andere zorginstellingen door heel Nederland. Wanneer de CliniClowns niet in het ziekenhuis aanwezig zijn, kunnen kinderen nog steeds in de clownswereld terecht.

Door de interactieve CliniClowns Speelkoffer in het ziekenhuis, de spannende online belevingswereld Neuzenroode.nl voor kinderen die thuis worden verzorgd en door verschillende clowneske evenementen voor kinderen en hun gezin.
Provincie:
Tag(s):