dinsdag, 25. augustus 2009 - 12:49

Scooterbestuur met mes gestoken

Zwartemeer

Een 44-jarige man uit Zwartemeer heeft aangifte gedaan van mishandeling met een mes op de Eemslandweg in zijn woonplaats.

De man reed maandagavond tussen 19.10 en 19.30 uur met zijn scooter over de Eemslandweg. Hij reed stapvoets in de richting van het centrum en ter hoogte van de bank en de C1000 zag hij aan de rechterzijde van de rijbaan, aan kanaalzijde, een zwarte Mercedes stilstaan met daarin twee mannen. Deze stond met de voorzijde in zijn richting geparkeerd.

Toen hij de auto passeerde stak de passagier een arm uit het raam en raakte de scooterbestuurder. Deze ontdekte direct een bloedende snijwond in zijn arm en toen hij omkeek zag hij dat de dader een mes in zijn hand hield. Hierna reed de Mercedes, mogelijk een CLS type, met piepende banden en grote snelheid weg.

Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen en kon na behandeling huiswaarts keren. De dader is een man met een Turks uiterlijk en tussen de 30 en 40 jaar oud. Hij heeft kort geschoren haar en een grote neus. De politie vraagt getuigen of mensen die de auto of dader kennen te bellen met 0900-8844.
Provincie:
Tag(s):