dinsdag, 12. mei 2009 - 22:29

Sevda Yibur uit Hengelo wint finale Miss Regio 2009

Almelo

Sevda Yibur uit Hengelo heeft zaterdag 9 mei de finale gewonnen van Miss Regio 2009. Sevda is met een lengte van 1.63 een van de echt kleine missen van deze jaarlijkse verkiezing van modellen onder de 1 meter 74. Het merendeel van de missen was dit jaar onder de 1 meter 65.

De verkiezing werd op 9 mei 2009 voor de zevende maal gehouden in het dans&partycentrum Elkerbout in Almelo. Presentatie van de avond is ditmaal in handen van zangeres Sandra van Megen. Vele sponsoren droegen wederom bij aan ondermeer kleding en accessoires, visagie en promotie.

De winnares van de verkiezing, Sevda Yibur is een van de 'echt kleine' missen die aan de verkiezing van dit jaar meededen. Stundebeek vindt dat deze uitverkiezing wijst op een gunstige ontwikkeling voor de kansen van kleine modellen. "Aan de resultaten die de missen in vorige jaren behaalden kun je al zien dat aan het monopolie van het 'lange model' een einde is gekomen," zegt Stundebeek. "En dat is maar goed, want men liet veel prachtig talent links liggen!"

De winnares kan rekenen op ondersteuning en promotie om haar carrière een flinke vaart te geven. Stundebeek: "In de voorgaande jaren hebben onze missen door de ondersteuning zowel voor als na de finale een flinke duw in de goede richting gehad. Dat gaan we uiteraard ook dit jaar realiseren."
Categorie:
Tag(s):