dinsdag, 17. maart 2009 - 19:05

Sister Act De Musical uitverkocht!

Fijnaart

Met nog twee weken voor de boeg zijn alle kaarten voor Sister Act De Musical uitverkocht. Verdeeld over zaterdagavond 28 maart en zondagmiddag 29 maart kunnen in totaal 1300 bezoekers genieten van de show die in De Parel in Fijnaart wordt opgevoerd.

Eens in de paar jaar brengt Muziekvereniging Oranjevaan een groot, muzikaal spektakel. Op 28 en 29 maart legt de Fijnaartse muziekvereniging de lat een stuk hoger met een eigen musicalversie van de Amerikaanse film Sister Act. Jan Willem van Bodegom schreef speciaal voor deze gelegenheid een musicalversie voor harmonieorkest van de film.

Naast de bekende filmhits als Hail Holy Queen, My God en uiteraard I Will Follow Him, komen in de musical zestien bekende en minder bekende muzieknummers voorbij. Zeven daarvan zijn voorzien van Nederlandse teksten die speciaal voor de musical zijn geschreven.

Een megaspektakel van deze omvang kan Oranjevaan niet alleen. Daarom is de hulp ingeroepen van een aantal gastmuzikanten en speciaal voor deze gelegenheid samengestelde musicalcast, nonnenkoor en ballet. Het harmonieorkest van Oranjevaan en drumband DUO zorgen voor de livemuziek. In totaal werken circa 120 mensen mee aan Sister Act De Musical.
Provincie:
Tag(s):