woensdag, 1. april 2009 - 22:08

Skimmers in Meppel aangehouden

Meppel

De politie heeft dinsdagmorgen vier mannen aangehouden als verdachten van skimmen. Na een tip over het aantreffen van skimapparatuur bij een kaartbetaalautomaat bij het NS station aan de Ezingerweg werd in die omgeving door de politie gepost.

Na enige tijd verscheen ter hoogte van de automaat een auto met buitenlands kenteken met daarin vier mannen. Deze stopte even en reed weer door. Na enige tijd kwamen twee van de inzittenden aangelopen waarbij één persoon snel de apparatuur demonteerde terwijl de ander deze handeling afschermde. Ze verlieten lopend het NS station richting de een eind verder wachtende auto met daarin de andere twee inzittenden.

Daar besloten de mannen niet in te stappen maar door te lopen. Hierop werd besloten de twee lopende mannen aan te houden. De auto met de twee overige inzittenden werd hierna op de Ambachtsweg klemgereden waarna ook deze mannen werden aangehouden. Het gaat om vier mannen, 28, 29, 31 en 34 jaar oud met de Roemeense nationaliteit. De mannen zijn in inverzekering gesteld en de politie stelt een onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):