vrijdag, 9. januari 2009 - 18:46

'Slimmen': Een tampon met wodka inbrengen

Amsterdam

Het vaginaal of anaal inbrengen van een wodkatampon is in Amerika de nieuwe trend. Ook in Nederland lijkt deze manier van alcoholgebruik aan populariteit te winnen. Door de doordrenkte tampon in te brengen, wordt de alcohol direct in je bloed opgenomen en word je dus sneller dronken. Dat het fenomeen nog gevaarlijker is dan het zogenaamde 'coma zuipen' en het de geslachtsorganen kapot maakt, lijkt de pubers niet te deren.

Een tampon kan wel drie glazen wodka opnemen. Deze wordt dan vaginaal of anaal ingebracht. Omdat de alcohol direct in het bloed wordt opgenomen, word je sneller dronken. Achteraf zou je ook niet hoeven braken omdat je geen alcohol in je maag hebt en je zou niet dik worden van deze manier van 'drinken'.

Door te slimmen zou je ook alcoholtest kunnen foppen. Dat is dus niet waar. Het menselijk lichaam stoot namelijk alcohol maar op een wijze uit, via de adem. En dat is nou net wat een alcoholtest meet.

Slimmen is niet alleen erg gevaarlijk vanwege de directe opname van veel alcohol (drie glazen wodka ineens) maar ook heel slecht voor je geslachtsdelen. De vaginale- en anale slijmvliezen zijn zeer gevoelig en kunnen van slimmen uitdrogen en gaan bloeden. Daarnaast geeft het direct een brandend gevoel.
Categorie:
Tag(s):