dinsdag, 10. maart 2009 - 11:04

Sneijder verwacht basisplaats

(Elfvoetbal) Real Madrid moet vanavond een 1-0 achterstand wegpoetsen tegen Liverpool om door te dringen tot de kwartfinales van het Champions Leaguetoernooi. Wesley Sneijder, die de laatste tijd weinig minuten maakt bij de Koninklijke, ziet daarin een mooie rol voor zichzelf weggelegd. "Ik ga uit van een basisplaats."

De middenvelder denkt dat de return in Liverpool een mooi schouwspel zal opleveren. "Leuker dan bij ons thuis in ieder geval. De eerste wedstrijd bouwde de trainer wat zekerheden in, maar dat kan nu niet meer. Het is alles of niets."

Real zal dus niet afwachtend spelen op Anfield Road en daarom denkt Sneijder ook aan een basisplaats. "Daar ga ik van uit. Al moet ik wel zeggen dat dit vooral op mijn gevoel is gebaseerd. Uit de trainingen was de opstelling niet af te leiden", zegt de middenvelder in De Telegraaf.

En als Sneijder mag beginnen, weet hij dat hij iets moet laten zien. "Het is duidelijk dat ik de laatste tijd niet goed heb gespeeld. De voornaamste reden is dat ik na mijn blessure nog steeds niet honderd procent wedstrijdfit was. Ik voel de vorm terugkomen, ga steeds meer op gevoel spelen en hoop belangrijk te zijn. Wij zullen ons sowieso niet zo maar laten uitschakelen."
Categorie:
Tag(s):