maandag, 8. juni 2009 - 13:36

Soul Diva's op het Lovedance Festival

Amsterdam

LoveDance presenteert deze zomer een festival met alle soorten muziek onder de zon, van ouderwetse disco en klassieke house tot ruige rock, underground italo beats en funky techno in recreatie gebied Spaarnwoude.Party Powerhouses als Rapido, Furball, Meubel Stukken, M.u.l.t.i.s.e.x.i, ArtLaunch, Spellbound, Unk en ga zo maar door, iedereen doet mee!

Twee spectaculaire zangeressen van Hollandse bodem geven acte de presence: zoals de wonderschone BYentl, die dit jaar al maar liefst 24.000 exemplaren van haar ijzersterke single 'No One But You' heeft verkocht. Haar nieuwste track 'Nowhere to Run' kan elk moment uitkomen en klinkt sensationeel met haar eigen 11-koppige soulband.

Of wat te denken van Berget Lewis die Nederland al jaren bestookt met dampende shows en hits als de house classic 'Deeper Love' en vorig jaar met het verrassende ska-style 'Let Me See You Move'. Door haar werk met o.a. Total Touch en het televisieprogramma Just the Two of Us is Berget al jaren een van de meest gevraagde zangeressen van het land.

Met LoveDance Festival vieren we onderlinge solidariteit, vrijheid en LIEFDE, de liefde voor jezelf, voor anderen en voor het leven. We vieren de vrijheid om te zijn wie je bent en de vrijheid om je liefde te delen met wie je wilt.
Categorie:
Tag(s):