donderdag, 2. juli 2009 - 9:11

Speciale TNT postzegel van de Walfriduskerk

Bedum

Het bestuur van de Bedrijvenvereniging gemeente Bedum (BvgB) geeft opnieuw een eigen postzegel uit. Bij het vijfjarig bestaan van de BvgB heeft men een eigen serie streekpostzegels uitgeven.

De uitgifte van deze streekpostzegels met afbeeldingen van verschillende objecten in het dorp, zoals het kleinste huisje in Bedum, was een groot succes. De zegels waren in korte tijd compleet uitverkocht. Ter gelegenheid van de nieuwe vestiging van VVV Lauwersland locatie Bedum in de voormalige winkel van Bloemenhuis Balkema aan de Kapelstraat, heeft het bestuur van de BvgB besloten een speciale TNT postzegel uit te geven.

De postzegel met een waarde van 44 eurocent toont de prachtige monumentale Walfriduskerk met zijn scheve toren. Vorig jaar was de toren volop in het nieuws, doordat bekend werd dat het de scheefste toren van Europa zou zijn. De toren staat 2.61mtr. uit het lood De speciale postzegel is in velletjes van 10 stuks te koop bij de VVV in Bedum voor 5 euro.

Een eerste set TNT postzegels is woensdagmiddag 1 juli overhandigd door vice voorzitter BvgB Jacob Roorda en secretaris BvgB Henk Panneman aan de vrijwilligers van de VVV Bedum Dukke Jellema en Anneke Land en aan het hoofd welzijn gemeente Bedum Drs. Gerard Woudsma. De heer Woudsma heeft veel inzet en medewerking gegeven voor de nieuwe vestiging. De vrijwilligers waren zeer verguld met deze geste. Ze verwachten een goede verkoop van deze mooie postzegels.
Provincie:
Tag(s):