zaterdag, 14. maart 2009 - 11:29

'Spelers Feyenoord moeten salaris inleveren'

(Elfvoetbal) Een van de investeerders in Feyenoord, Michael Perridon, vindt dat de spelers salaris moeten inleveren. Volgens de president-directeur van Trust International moet iedereen binnen Feyenoord meehelpen om de club weer gezond te krijgen.

Feyenoord staat voor 21 miljoen in het rood en Perridon hoopt dat het personeel van de Rotterdammers wil meewerken aan een oplossing. "Het kan niet zo zijn dat wij een blanco cheque uitschrijven en de spelers denken: zo, onze contracten zijn weer gegarandeerd. Ik zeg niet dat dit de laatste kans is om Feyenoord er bovenop te helpen. Maar we zullen allemaal offers moeten brengen", aldus de zakenman in de Volkskrant.

Volgens Perridon wordt het niet makkelijk om Feyenoord weer gezond te krijgen, want ook de investeerders hebben last van de economische crisis. "We zijn met een vrij grote groep begonnen. Maar Feyenoord mag dankbaar zijn als we uiteindelijk tien investeerders overhouden. En dan praten over andere bedragen dan de club zich had voorgesteld.�
Categorie:
Tag(s):