dinsdag, 28. april 2009 - 19:58

Sport en spel in de wijken van Veendam

Veendam

Gedurende de hele periode tot aan de zomervakantie vinden er op woensdagmiddagen sport- en spelactiviteiten plaats voor de jeugd in de wijken van Veendam. De activiteiten worden georganiseerd met behulp van de materialen uit de sport- en spelkar door het BOS-team (Buurt, Onderwijs en Sport).

In de week van 20 tot en met 24 april is de BOS-kar ingezet bij extra activiteiten in het kader van de Nationale Sportweek. Zo hebben er op verschillende schoolpleinen na schooltijd sport- en spelactiviteiten plaats gevonden. Op maandag 20 april stond de kar met prachtig weer op het schoolplein van ODBS De Butte in Borgercompagnie. Ruim 25 leerlingen van de Butte deden zo’n anderhalf uur uitbundig mee aan activiteiten als: uni-hockey, voetbal, bowling, badminton, skippyballen, enz.

Voor het voorjaar van 2009 zijn inmiddels verschillende verzoeken binnengekomen van partners binnen BOS, zowel van basisscholen, sportverenigingen als buurtverenigingen. Op zaterdag 25 april jl. is de kar nog ingezet bij het Turkse Kinderfeest van Turk Der. Kortom de vraag naar de sport- en spelkar is groot!
Provincie:
Tag(s):