maandag, 27. juli 2009 - 10:52

Sport- en Spelweek Alteveer

Alteveer

De Sport- en Spelweek Alteveer (Gn.), die van maandag 10 tot en met zondag 16 augustus wordt gehouden, heeft dit jaar bijzonder veel vertier te bieden. Er zijn diverse gezellige en sportieve evenementen, zoals een braderie, een sterkste-straatcompetitie, een ATB-tocht en een zeepkistenrace.

De Sport- en Spelweek begint met een grote braderie op maandag 10 augustus. De organisatie, Plaatselijk Belang Alteveer, verwacht ruim zestig kramen met de meest uiteenlopende koopwaar. Voor de kinderen is er een clown op stelten die ballonnen knoopt. Verder zijn er voor hen trampolines en een minidraaimolen.

De dinsdagmiddag staat in het teken van een 55-plus bingo, die vanaf 14.00 uur wordt gehouden in De Drijscheer. Alle deelnemers krijgen van de organisatie een kopje koffie, een borrel of glaasje fris en iets hartigs erbij.

Op vrijdagavond staat de gegarandeerd spectaculaire zeepkistenrace op het programma. Iedereen mag meedoen met een kar, die maar aan één eis hoeft te voldoen: hij mag geen enkele aandrijving hebben. Pas vlak voor aanvang van deze wedstrijd maakt de organisatie bekend of deze wedstrijd gaat om de snelste tijd of de verste afstand.
Provincie:
Tag(s):