dinsdag, 20. januari 2009 - 22:10

Sportgala Drenthe in Spaanse sferen

Hoogeveen

Voor de vijfde keer organiseert SportDrenthe het Sportgala Drenthe 2008.
Op woensdag 21 januari wordt het Theater- en Congrescentrum De Tamboer te Hoogeveen in Spaanse sferen omgetoverd en ‘the place to be’ voor sportminnend Drenthe.

Tijdens het gala staan de verkiezingen van het Drents sporttalent, de Drentse sportman/-vrouw en de Drentse sportploeg centraal. Ook de TVM oeuvreprijs en het provinciale prijs van de Richard Krajicek Foundation Award worden deze avond uitgereikt.

Als speciale gasten zijn de Spaanse vertegenwoordigers van de Vuelta aanwezig, waaronder oud wereldkampioen Abraham Olano Manzano! Tijdens het sponsordiner, voorafgaand aan het gala, ondertekenen zij samen met gedeputeerde mevrouw A. Haarsma het zogeheten Vuelta-contract. Een uniek en historisch moment in de Drentse sportgeschiedenis.

Ook dit jaar belooft het weer een avond vol entertainment te worden waarbij wij zeker niet vergeten om onze genomineerde sporters in de spotlights te plaatsen. Niemand minder dan NOS-presentator Toine van Peperstraten zal de presentatie op zich nemen.

De organisatie van het Sportgala is in handen van SportDrenthe. Een uitgebreide samenvatting van het Sportgala Drenthe 2008 wordt op donderdag 22 januari door RTV Drenthe uitgezonden.
Provincie:
Tag(s):