donderdag, 25. juni 2009 - 14:48

Stenengooierszaak bij Opsporing Verzocht

Eindhoven

De Stenengooierszaak uit 2007 krijgt dinsdagvond weer aandacht in Opsporing Verzocht. Dinsdag maakte de politie bekend dat er nieuwe informatie beschikbaar is gekomen en die wordt nu onderzocht.

Het is de derde keer dat het programma aandacht schenkt aan de zaak die in april 2007 het leven koste van een 72-jarige vrouw uit Aarle-Rixtel.

Op 29 april 2007 kwam een 72-jarige vrouw uit Aarle Rixtel om het leven bij één van de stenengooierincidenten. Bij dit tragische ongeval werd een steen door de voorruit van de auto van een echtpaar uit Aarle Rixtel gegooid. De vrouw overleed ter plaatse. Haar inmiddels 75-jarige echtgenoot kwam bekneld te zitten in het voertuig. De man raakte zwaar gewond en liep blijvend letsel op.

Ook werd die avond op de Sonseweg in Sint Oedenrode een steen door de voorruit van de auto van een op dit moment 24-jarige automobiliste uit Sint Oedenrode gegooid. De vrouw raakte hierdoor gewond aan haar schouder en kreeg diverse glassplinters in haar lichaam.

Vervolgens werd op de Eindhovenseweg in Son een steen tegen de rijdende auto van een 55-jarige vrouw uit Son en Breugel gegooid. Haar auto raakte beschadigd aan de voorzijde en op het wegdek werd een steen teruggevonden. De vrouw liep geen verwondingen op.

De politie is nog steeds op zoek naar twee auto´s die destijds door camera´s waren vastgelegd. De politie vraagt de jongeren zich te melden bij de politie.
Provincie:
Tag(s):