zondag, 18. oktober 2009 - 18:16

Straatrover verliest zijn kunstgebit

Den Haag

Een onbekende straatrover had zaterdag veel pech toen tijdens een beroving zijn mes afbrak en hij zijn kunstgebit verloor. De onbekende straatrover sprak in de nacht van vrijdag op zaterdag 17 oktober om 02.10 uur op de van Baerlestraat een voorbijganger aan op dreigende toon en zei dat hij de portemonnee van de man wilde hebben.

De 34-jarige man uit Den Haag ging hier niet op in en liep verder. De straatrover pakte een mes en probeerde de Hagenaar te steken. Er ontstond een worsteling waarbij het slachtoffer de straatrover op de grond wist te werken.

Mes gebroken en kunstgebit verloren
Het mes van de straatrover brak af en zijn kunstgebit viel uit zijn mond. De straatrover sloeg zonder gebit en zonder petje, dat hij tijdens de worsteling ook nog verloor, op de vlucht.

Het slachtoffer hield een gescheurde jas over aan de worsteling. De straatrover was ongeveer 50 jaar oud, blank, had een normaal postuur en was ongeveer 1.75m lang en droeg een zwarte jas en een zwart petje.

Oproep getuigen
De politie vraagt getuigen van deze beroving of mensen die informatie hebben die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader contact op te nemen met de recherche van politiebureau Zuiderpark via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):