dinsdag, 17. februari 2009 - 15:47

Straatrovers gooien baby in kinderwagen om voor geld

Gorinchem

Een 25-jarige vrouw uit Gorinchem is op dinsdagmorgen 17 februari rond 9.30 uur op brute wijze van haar tas met portemonnee beroofd.

Terwijl de vrouw met haar zes maanden oude zoontje in de kinderwagen naar de ingang van het Piazzacentrum liep (draaideur bij de Délifrance), kwamen twee jongens uit het niets op haar af en duwden de wandelwagen omver.

Toen de vrouw zich over haar zoontje wilde ontfermen, werd haar handtas met daarin haar portemonnee uit haar handen gegrist. Dit gebeurde in enkele seconden. De getinte jongens, beiden langer dan 1.75 meter, renden na de beroving hard weg richting de snackbar en sloegen linksaf de hoek om. Eén van hen droeg een zwart petje.

De politie is dringend op zoek naar meer informatie over deze zaak. Getuigen die de jongens hebben zien (weg)rennen, getuige zijn geweest van de beroving of andere informatie hebben die kan leiden naar de daders, worden verzocht contact op te nemen met het wijkteam Gorinchem op telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief) of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000 (gratis).
Provincie:
Tag(s):