maandag, 28. september 2009 - 16:38

Streekschool De Basis in Mussel houdt open morgen

Mussel

Gereformeerde streekschool De Basis in Mussel houdt op woensdag 7 oktober een open morgen. Tijdens deze open morgen kan iedereen de school bekijken en met eigen ogen zien hoe het er aan toe gaat. 'Iedereen is er welkom’, zegt directeur Meemme Wever.

De Basis richt zich met de open morgen onder meer op ouders van kinderen die nog geen vier jaar zijn en nog een school voor hun kind moeten zoeken. ,,Maar wie het leuk vindt om gewoon even te komen buurten, zien wij hier ook graag binnenkomen’’, zegt Wever.

De directeur benadrukt dat De Basis ook voor mensen van buiten Mussel een interessante optie kan zijn: 'Wij beschikken over een schoolbus, waarmee kinderen die naar onze school gaan gehaald en gebracht worden.'

De aanwezigen tijdens de open morgen kunnen een kijkje nemen in de lokalen, waar dan gewoon les wordt gegeven. Zij mogen op elk gewenst moment - met uitzondering van de Bijbelvertellingen - wisselen van lokaal.
De open morgen duurt van het begin van de schooldag om 8.45 uur tot 12.30 uur. In de pauze van 10.45 tot 11.00 uur is er voor alle bezoekers koffie of thee.
Provincie:
Tag(s):