maandag, 25. mei 2009 - 17:43

Supermarkt steunt rijvereniging met muntjesactie

Emmeloord

C1000 Odink aan de Europalaan heeft voor 10 verenigingen een spaarpot in de winkel staan. Spaarpot nummer 1 is voor de Rijvereniging Noordoostpolder.

Deze ruiters te paard hebben de klanten van C1000 geholpen met het inpakken van hun boodschappen, daarmee was de rijvereniging de eerste vereniging die zich aan de klanten presenteerde. De dames van de ponyclub vonden het zelf ook erg leuk om te doen. Daarnaast waren er een tweetal pony’s op het grasveld voor de C1000 waarop kinderen een ritje konden maken.

Doel van de Aktie is om zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. C1000 verdeeld na afloop van de aktieweken € 5.000,-. De verdeling gaat naar rato van het aantal verzamelde muntjes. Iedere vereniging zal dus trachten zoveel mogelijk muntjes te verzamelen. De pony’s van de Rijvereniging hebben hun bijdrage al geleverd, de kinderen vonden het geweldig om op de rug van een pony te zitten. Er zitten wellicht ook nieuwe leden voor de vereniging tussen. De kinderen gaven aan al langer de wens te hebben om eens op een pony te rijden of ze hadden het wel eerder gedaan maar vonden het zo leuk dat ze ook nu weer een rondje op de rug van Happy (7) of Amahl (33) wilden maken. De vereniging heeft toegezegd te proberen om nog een keer terug te komen. De kinderen hebben dan voldoende tijd om muntjes te verzamelen zodat ze nog een keer mogen rijden. De Rijvereniging heeft zich goed in de picture gezet en wacht in spanning op de uitslag 20 juni.
Provincie:
Tag(s):