dinsdag, 19. mei 2009 - 19:13

Sweet Sixteen op Mystery Land 2009

Amsterdam

De laatste zaterdag van augustus wordt een bijzondere dag. Mystery Land viert dan zijn 'Sweet Sixteen' en iedereen is uitgenodigd. Het is onmogelijk om in één dag alles te zien en te beluisteren wat er bij Mystery Land geprogrammeerd staat. Met 200 Dj's, live muzikanten, schrijvers en straattheateracts is het de meest complete editie tot zover.

Zo is er dit jaar ook bijzonder veel aandacht voor nieuwe muziek, frisse initiatieven en collectieven die opvallen, maar nog niet echt bekend zijn bij het grote publiek. Mystery Land is het zeldzame moment in het jaar waar alle dance-stijlen samenkomen en ook samengaan.

Exclusieve namen op Mystery Land, die deze zomer in Nederland nergens anders optreden, zijn onder andere Swedish House Mafia, Ricardo Villalobos, Above & Beyond, The Advent vs Industrialyzer, Redshape en Stereo MC's. Verder staan er uiteenlopende artiesten als Adam Beyer, John Dahlbäck, Felix da Housecat, Mark Knight, Tocadisco, Chuckie, Technoboy, Karotte & De Man Zonder Schaduw, electropop band Vive la F(ee)te, hiphop formatie Fakkelbrigade en schrijver Kluun op het programma van de afsluiter van het festivalseizoen.
Categorie:
Tag(s):