zaterdag, 19. september 2009 - 23:16

Tafeltennis in blacklight

Tafeltennisvereniging Actief organiseert op zaterdag 17 oktober een Blacklight toernooi in Eelde-Paterswolde. Na enkele ervaringen elders in het land, wordt dit de eerste kennismaking met tafeltennis in blacklight voor Noord Nederland.

Dit toernooi is bedoeld voor iedereen vanaf 12 jaar uit Eelde en omstreken. De plaats van handelen is sporthal De Marsch.

Wat moet u zich bij blacklight voorstellen? In essentie kunt u zich een donkere sporthal voorstellen met het zogeheten blacklight, waardoor alleen fluorescerend materiaal opvalt. Bij dit toernooi zijn dat het balletje, het net en de belijning van de tafels. De ttv Actief gelooft dat tafeltennis een flitsende sport is, waar iedereen aan mee kan doen. Het is een hele kunst om het balletje in het donker over het net te spelen!

De zaal zal om 14 uur eerst open gaan voor het jeugdtoernooi van 12 t/m 16 jaar. Er wordt gespeeld in drie klassen, van beginners tot gevorderden. De deelnemers in elke klasse spelen zo allen op hun eigen niveau. Dit zal tot 17 uur duren. ’s Avonds begint het toernooi voor de volwassenen van 17 jaar en ouder. Tussen 20 en 23 uur kunnen zij hun talenten tonen. Ook hier worden de deelnemers naar niveau ingedeeld.

Deelnemers dienen zich vantevoren op te geven. Dit kan via de website van de vereniging www.ttvactief.nl en via de lijsten in sporthal De Marsch. De inschrijving sluit op zaterdag 3 oktober. De deelname is gratis.
Provincie:
Tag(s):