zaterdag, 28. februari 2009 - 11:14

Taxichauffeur ernstig gewond na overval

Rotterdam

Politiemensen van het district Oost hebben in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mannen gearresteerd na een mishandeling van een taxichauffeur op het Overstortpad. Dit heeft Politie Rotterdam-Rijnmond vandaag bekendgemaakt.

Rond half twee 's nachts ontstond in de taxi onenigheid tussen de 63-jarige taxichauffeur en twee passagiers die zich vervelend gedroegen. In de wijk de Esch begon één van hen op de chauffeur in te slaan, waarna de taxichauffeur op het Overstortpad de taxi stil wist te zetten. Hier werd de chauffeur door het tweetal ernstig mishandeld.

Het 63-jarige slachtoffer liep meerdere verwondingen op, waaronder een gebroken jukbeen en een gebroken oogkas. Hij werd overgebracht naar het Erasmus MC.

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in waarbij in de omgeving werd uitgekeken naar de verdachten en getuigen werden verhoord. Dit resulteerde in de arrestatie van de twee verdachten, 20 en 38 jaar uit Rotterdam.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau en in verzekering gesteld. De recherche stelt een nader onderzoek in.
Provincie:
Tag(s):