maandag, 9. maart 2009 - 10:39

The Dutch Eagles In Uitgaanscentrum Parkzicht

Veendam

Veendam zal het weten ook; "Pé Langen is terug!" Niet op de manier zoals we hem herinneren, maar op een zeer volwassen manier. De Roze Panter van weleer (Lijst P) is inderdaad - zoals hij zegt - zijn wilde haren kwijt.

Evengoed heeft hij het beste voor met Veendam en dat liet hij blijken met het organiseren van een wervelende show "Welcome Back To Hotel California!" in Parkzicht Veendam afgelopen zaterdag.


Pé haalde The Dutch Eagles naar Veendam en dat bleek een zeer goede keuze te zijn geweest. In een uitverkocht huis konden velen hun jeugdsentimenten van The Eagles weer ophalen met de hits als New Kid In Town, Take It Easy, Hotel California en Desperado. Niet van echt te onderscheiden. Er werd weinig gedanst en de mensen stonden dan ook gefascineerd te luisteren naar hetgeen wat zich op het podium zich afspeelde.

The Dutch Eagles is een Eagles tributeband uit Haarlem en bestaan uit zes topmuzikanten, die hun sporen in de muziek ruimschoots verdiend hebben. De gezamenlijke voorliefde voor de nu nog steeds populaire country-rock formatie uit de Amerika, brachten hen bijelkaar. Ze zijn tot op heden de beste tributeband van Nederlandse bodem. In de zomer van 2008 speelden ze maar liefst 22 keer tijdens het prestigieuze Fringe Festival in Edinburgh. Op 28 april 2009 staan The Dutch Eagles in een uitverkocht theater Carré in Amsterdam. De droom van ieder artiest om daar ooit te mogen optreden.

Het voorprogramma werd verzorgd door "Loest", een lokale band uit Wildervank die speciaal voor deze avond deze naam kreeg van Pé Langen. Deze band bestaat uit 3 jonge muzikanten; Robin Steneker (gitaar), Loek Nijsten (drums) en Thomas Bos (basgitaar). Ze spelen muziek van John Mayer, Jimi Hendrix en Ian Parker.
Provincie:
Tag(s):